Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Deja ma satur
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului PlaySystems -> Arhiva Forum
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
camper
CS Master

Data inscrierii: 18/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Sep 17, 2009 1:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

GoodChild a scris:
mai exact cand , paote iti aduci aminte.

wingrep

Freedom of speech motherfucker!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
GoodChild
PlaySystems Administrator

Data inscrierii: 08/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Sep 17, 2009 1:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

10x camper.

ultra de maine la parnae cu tine imi pare rau Rolling Eyes

deci ma refeream ca "virgula" cand o sa gresesti o sa fiu acolo , si sti de ce, pentru ca parerea mea este ca esti un lingusitor si ii citez pe paraziti: "iti lingi seful in fund ca sa ajungi un sef mai mic"

na bafta.

Ultra a scris:
dar in momentul in care eu voi ramane fara admin o sa fac de curios un topic pe forum cu un chestionar sa vedem cator playeri nu le-a convenit de felul cum am adminat eu, iar daca playeri spun ca am fost un model rau de admin atunci da solo chiar ai dreptate si ma las de counter-strike, pana atunci sa auzim numai de bine.....

dupa cum ziceam...
Ultra a scris:
jay mi-a spus frumos pe mess, am suferi, am pacatuit, am gresit,

Edited: faza cu parnaia era o gluma , lol te bag la puscarie ca ai gresit, ziceam si eu ca prima faza a fost cea de la sugesti si reclamati , a 2 a faza cu camy , na ti se aduna si tie , si daca ti se aduna , va trebui sa fi si tu sanctionat ca asa e corect. hf la asta ma refeream.

Ultima modificare efectuata de catre GoodChild la Joi Sep 17, 2009 9:00 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
VAX
Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Sep 17, 2009 6:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De la o vreme vad numai certuri intre admini!Sa stiti ca si acesta este un motiv pt care serverul,MOMENTAN,pare a fi pe o parte descendenta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ultra
User Banat

Data inscrierii: 27/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Sep 17, 2009 8:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok... cand ajungem la a 3 a povestim, pana atunci:

Topic Closed
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului PlaySystems -> Arhiva Forum Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum