|
PlaySystems Play it your way
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
camper CS Master

Data inscrierii: 18/Iun/2006 Mesaje: 1896
|
Trimis: Joi Sep 17, 2009 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| GoodChild a scris: | | mai exact cand , paote iti aduci aminte. |
wingrep _________________
Freedom of speech motherfucker! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
GoodChild PlaySystems Administrator

Data inscrierii: 08/Oct/2006 Mesaje: 2331 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Joi Sep 17, 2009 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
10x camper.
ultra de maine la parnae cu tine imi pare rau
deci ma refeream ca "virgula" cand o sa gresesti o sa fiu acolo , si sti de ce, pentru ca parerea mea este ca esti un lingusitor si ii citez pe paraziti: "iti lingi seful in fund ca sa ajungi un sef mai mic"
na bafta.
| Ultra a scris: | | dar in momentul in care eu voi ramane fara admin o sa fac de curios un topic pe forum cu un chestionar sa vedem cator playeri nu le-a convenit de felul cum am adminat eu, iar daca playeri spun ca am fost un model rau de admin atunci da solo chiar ai dreptate si ma las de counter-strike, pana atunci sa auzim numai de bine..... |
dupa cum ziceam... | Ultra a scris: | | jay mi-a spus frumos pe mess, am suferi, am pacatuit, am gresit, |
Edited: faza cu parnaia era o gluma , lol te bag la puscarie ca ai gresit, ziceam si eu ca prima faza a fost cea de la sugesti si reclamati , a 2 a faza cu camy , na ti se aduna si tie , si daca ti se aduna , va trebui sa fi si tu sanctionat ca asa e corect. hf la asta ma refeream. _________________ CAMPANIA DONEAZA pentru Serverul PlaySystems
Ultima modificare efectuata de catre GoodChild la Joi Sep 17, 2009 9:00 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
VAX Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 1237 Locatie: 0744180508
|
Trimis: Joi Sep 17, 2009 6:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| De la o vreme vad numai certuri intre admini!Sa stiti ca si acesta este un motiv pt care serverul,MOMENTAN,pare a fi pe o parte descendenta! |
|
| Sus |
|
 |
Ultra User Banat
Data inscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 1291 Locatie: www.csufans.ro
|
Trimis: Joi Sep 17, 2009 8:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok... cand ajungem la a 3 a povestim, pana atunci:
Topic Closed _________________ DEMIS! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|