Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ma dupa mine....

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> Counter-Strike -> CS:CZ
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
1ted
n00b

Data inscrierii: 30/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Oct 23, 2005 8:34 am    Titlul subiectului: ma dupa mine.... Raspunde cu citat (quote)

E marfa asa armele se vad mai marfa, daaaa m14-e nici nu-l vad.L-au facut un joc mai complex si cs-ului nu-i sta bine in postura de joc cu multe chestii el e klumea in felu lui nu mai trebuiau sa se chinuie sa puna radiouri, bombe ...... etc. Si ma rog mai e ceva klumea la el....... skinurile super kulmea dupe mine . Va las !! Arrow
rYz
User Banat

Data inscrierii: 04/Apr/2005

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2005 2:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

este naspa ...
Chief Technical Officer

Data inscrierii: 26/Mar/2005

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2005 7:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma condition zero e acceptabil....da cand vad source ala ma doare capu
CS Master

Data inscrierii: 11/Feb/2006

MesajTrimis: Joi Mar 23, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului: lol ? Raspunde cu citat (quote)

lol ? nu va place source ? nici eu nu ma dau in vant dupa el, da imi place graphica ! Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Angry
Forum Moderator

Data inscrierii: 11/Noi/2005

MesajTrimis: Vin Mai 12, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dupa "Counter-Strike Condition Zero" (tm) am asteptat 2 ani grei. L-o amanat de numa numa spus invers - adica numa numa.
Citeam in reviste, asa misto arata.. o fost EXPOSIB si era la un calc un film cu CZ - asa pofta imi dadea.. o aparut si m-o dezamagit, nu o fost deloc cum ma asteptam. Speram sa fie cu filme.. misiuni faine si legate intre ele; la multiplayer cu rank , sa ai acces la chestii mai faine , etc.; era si beta beta ce l-am avut.. in fine , din respect pt. el l-am jucat, n-o fost chiar asa de rau...

Source... numa grafica ii de el.
Am jucat harti faine assault, train, prodigy... design super fain.

Half Life Source - e hl1 care merge pe source cu grafica la fel, doar apa e cu shadere... eu ma gandeam ca ii hl1 cu texturi, modele de hl2 .. deci pointless ca l-o facut
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DjAlienRO
CS Master

Data inscrierii: 11/Feb/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de curand am jukat din nou cond-zero versiunea de steam, e cam pliktisitor.. omori botii in prostie sau dak nu ii omori din prima itzi dau HS de zici cas codatzi...Very Happy grafica imi place.. Wink
BengaN
CS Master

Data inscrierii: 22/Ian/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 5:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da e fain , mai bine joci CZ decat Source ! Smile
Elite

Data inscrierii: 28/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 1:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

..
AlexandeR
CS Master

Data inscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce tare e quick Smile) ...numa . si .. mai zice Smile)

fostul user MindFreak
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Arty
CS Master

Data inscrierii: 20/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 1:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu va intzeleg ce trebuie sa postatzi voi intrun post mai vechi !!!!

ultimu post a fost pe data de Lun Noi 13, 2006 ..... hai close topic .... mergeti la "loc de dat cu capu"

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ad1
Forum Administrator

Data inscrierii: 28/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Smile
camper
CS Master

Data inscrierii: 18/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cz sucks
cs:s e fain doar daca il poti rula cu peste 100fps si grafica la maxim, adica cu vista si GeForce 8800 Ultra. nustiu daca sunt variante cu 2 gpu`uri / placa si pe SLI adica 4 GPU`s Laughing

Freedom of speech motherfucker!
Sus
black3r
0wnz0r

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un gamer , nu critica un joc dupa grafica . Daca critici un joc dupa grafica esti gamer ocazional. Despre cz , umpic mai bun ca 1.6 dar tot source rulez !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> Counter-Strike -> CS:CZ Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum