Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Reclamatie Admin Scorp1o
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului PlaySystems -> PlaySystems Servers -> Sugestii & Reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
camper
CS Master

Data inscrierii: 18/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

INFIDEL a scris:
g@H@H@H ce prosti sunteti ...........

Mersi Very Happy

Freedom of speech motherfucker!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Flight
Elite

Data inscrierii: 01/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ba Andreas atata timp cat dor un jucator are acces la o comanda nu mi se pare corect + ca:
1Esti prieten cu Camper,mare coincidenta ca in poza de la ban si cererea ta de admin e acelasi steam ip Rolling Eyes
2Pentru a avea acces la acele comenzi ai nevoie de niste parole,oare de unde le aveai Think ...
3 Ai si tupeul sa faci gura in frunte cu camper care ma dezamageste prin comportamentul lui infantil
In concluzie parerea mea este ca amn 2 nu mai aveti ce cauta pe server si in comunitate.
PlaySystems Administrator

Data inscrierii: 08/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andr3as a scris:
si voi habar nu aveti care e treaba cu bombele sau cu mai multe arme. totul e de la server, cu pluginurile care sunt puse. nu e nici un fel de hax sau alte kkturi

bai omule, nu conteaza ca e de la server sau nu ("acea comanda nu era facuta publica"), tot ce conteaza e , ca nu este corect fata de ceilalti participanti la joc , adica tu iti permiteai sa iei awp din runda 1 chair , luai mai multe bombe , nu era nevoie sa faci eco si alte cacaturi... pai tu, domnule andreas "ala corect" nu mai ai ce cauta veci pe serverul nostru, pentru ca , frumos era daca veneai si anuntati : "uite ba ce mere facut din consola" , dar tu ai profitat ca un jegos...care esti tu.

CS Master

Data inscrierii: 13/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andr3ase am reusit sa dovedesc ca u jucai pe steamu lui sau nu ~ Atat am avut de zis ,si faza cand am scris pe chat " wa ii camper" vroiam sa zik ca u esti pe steamu lui
andr3as
CS Master

Data inscrierii: 01/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mindz0r a scris:
Andr3ase am reusit sa dovedesc ca u jucai pe steamu lui sau nu ~ Atat am avut de zis ,si faza cand am scris pe chat " wa ii camper" vroiam sa zik ca u esti pe steamu lui

te puteai uita simplu la poza lu camper si poza mea de la sectiunea unban si vedeai ca e acelasi ip DOHHHH ! si oricum tu nu ai dat ban ca eram eu, pt ca nu erai sigur ! ai dat ban aiurea pe motiv de cod pt ca esti inapt Sad

fostul user iamvirgiN
fostul user OzoseP
fostul user sufaRst@r

Ombladon: da nu e brasov jud arges
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mindz0r
CS Master

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

esti boot ... nu mai intrebat u pe steam pe ce motiv am primit banu ... AI scris aim ,wal Dar tiam zis eu ceva,nu kred am zis nik am zis numa dute pe forum si fa cererea de unban sau cum ai zis u reclamatie .... EU nu o mai lungesc atat .
Vroiam sa demonstrez ca u esti si ca nui camper.dar uite ca nu mam gandit la faza cu ip dar am realizat dupa ce o pus poza deci intradevar u erai.
camper
CS Master

Data inscrierii: 18/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flight, imi pare rau sa te dezamagesc.
Uite ce am facut eu: i-am scos ban-u de pe forum si de pe server 1x.

Comanda respectiva pt arme o am in cfg, iar cum placa mea video s-a ars am fost pe la andreas, deci fa legatura.
Intre timp jei e foarte ocupat si nu are timp sa recompileze un plugin amarat.

L-am vazut pe andreas cum joaca si la el acasa si la mine (in vara) si va anunt ca nu are coduri sau orice alt rahat in vecinatatea unui cod, hax, program, wtf, etc.

Pana astazi nu am facut nimic serverului si nu am spus nimanui sa faca rau acestui server.
Pana astazi pt ca (astazi) am fost anuntat ca sunt o persoana de cacat si ca provoc greata. In acest caz am decis sa fiu aceasta persoana, creeata de voi, sper ca nu v-am dezamagit si acum.

Freedom of speech motherfucker!

Ultima modificare efectuata de catre camper la Vin Mar 05, 2010 11:44 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
andr3as
CS Master

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mindz0r a scris:
esti boot ... nu mai intrebat u pe steam pe ce motiv am primit banu ... AI scris aim ,wal Dar tiam zis eu ceva,nu kred am zis nik am zis numa dute pe forum si fa cererea de unban sau cum ai zis u reclamatie .... EU nu o mai lungesc atat .
Vroiam sa demonstrez ca u esti si ca nui camper.dar uite ca nu mam gandit la faza cu ip dar am realizat dupa ce o pus poza deci intradevar u erai.

da da.. si in demo pe chat se vede cand zici ca da dubios si ca ii stie pe toti Sad UOFFFF iara iti dai cu firma in cap Sad

fostul user iamvirgiN
fostul user OzoseP
fostul user sufaRst@r

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Flight
Elite

Data inscrierii: 01/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In concluzie ati gresit am2,mai ales Andreas care facea pe sfantau si suferea,deci trebuie sa suportati consecintele.
CS Master

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dubios dubios hahahaha pai vroiam sa demonstrez ca nu esti camper wa ce nu intelegi ,doar jucam cu tn la 79 unu langa altu plm nu intelegi stiu cum joci doar .

Ultima modificare efectuata de catre mindz0r la Vin Mar 05, 2010 10:59 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andr3as
CS Master

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar cat de aiurea o arzi acuma Sad

fostul user iamvirgiN
fostul user OzoseP
fostul user sufaRst@r

Sus
mindz0r
CS Master

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un topic CLOSED ar merge
-Am zis tot dar el nu intelege pakat ca nu am facut print si la steam,
-nu m0-am gandit la faza cu ip ca ai mai luat banu si tiai pus ip-ul
-demo-ul trea sal fac ca erai pe steam nu puteam sa dau asa ban fara demo si daca greaseam erau consecinte ...
deci in concluzie ~ sa ai parte numa de bn !! si tie si lui camper HF
PisToLaruL
Elite

Data inscrierii: 10/Dec/2008

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 11:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

camper a scris:
Flight, imi pare rau sa te dezamagesc.
Uite ce am facut eu: i-am scos ban-u de pe forum si de pe server 1x.

Comanda respectiva pt arme o am in cfg, iar cum placa mea video s-a ars am fost pe la andreas, deci fa legatura.
Intre timp jei e foarte ocupat si nu are timp sa recompileze un plugin amarat.

L-am vazut pe andreas cum joaca si la el acasa si la mine (in vara) si va anunt ca nu are coduri sau orice alt rahat in vecinatatea unui cod, hax, program, wtf, etc.

Pana astazi nu am facut nimic serverului si nu am spus nimanui sa faca rau acestui server.
Pana astazi pt ca (astazi) am fost anuntat ca sunt o persoana de cacat si ca provoc greata. In acest caz am decis sa fiu aceasta persoana, creeata de voi, sper ca nu v-am dezamagit si acum.

Ba camper,apreciez munca ta pe care ai depuso in atata timp,dar e nedrept a da parola ta unui prieten si sa faca misto de noi cu bombe sau arme din prima runda.Ori joci corect,ori te inlaturam.
Ps:Imi pare rau de tine dar merita banat si steam id`ul tau.Sall
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului PlaySystems -> PlaySystems Servers -> Sugestii & Reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum