Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cerere admin public
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> PlaySystems Servers -> Cereri ADMIN
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Criss-T
Forum Moderator

Data inscrierii: 06/Noi/2005

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cine a suferit cu tine a fost doar gilu in rest nu cred ca cineva a suferit cu tine.

Pistolaru daca la el te referi. a asteptat peste 1 an sa primeasca admin.

Deci a asteptat si el. Si cum ziceam mai sus la 200 ore jucate cu o medie de 3-4 ore ai maxim 50-60 de zile pe server..

Deci putin..

PS:NU stiu unde is aia 2 ani de care ziceai la inceput. daca zici ca ai 200 ore jucate.

bafta dar eu momentan zic sa mai astepti.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
hacking
User Banat

Data inscrierii: 26/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ba dodo io cred k te bate matematica ....u sg ai zis k joci 200 de ore la 2 sapt aia inseamna sa joci peste 15 ore pe zi cs si acum zici 3-4 ore si io zic sa mai scazi si din alea .... fi corect k nu ai c pierde Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nwa.dodo
Pwnd Boy

Data inscrierii: 05/Feb/2010

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 4:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nwa.dodo a scris:
Uitati-va varog cat timp am jucat pe srv ,eo m-am uitat si cu nbk.dodo si nwa.dodo am 200 de ore jucate...ii ceva dupa parerea mea...am vazut admini cu ore mai putine jucate...

Ce ziceti??Smile

unde vezi k scrie 2 saptamani?ai invatzat alfabetul???pe tine te bate cititu...ghinion...

PS:Tot respectu pt pistolaru si nu am zis de el...poate se simte cine trebe...

PS2:Criss-t uitete terog pe gametracker cate ore am cu nickurile mele...Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
hacking
User Banat

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai ba ..... orele se iau pe steam la 2 sapt cate ore ai jucate pe steam..... si tu din moment c zici k ai 200 de ore jucate io am crezut k la aia te referi nu am stiut k ti-ai calculat orele de cand joci pe server .... cum faci ?? iti iei o foaie si un pix si calculezi ? sau cum Eh?
Sus
nwa.dodo
Pwnd Boy

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

raWwwwWr a scris:
pai ba ..... orele se iau pe steam la 2 sapt cate ore ai jucate pe steam..... si tu din moment c zici k ai 200 de ore jucate io am crezut k la aia te referi nu am stiut k ti-ai calculat orele de cand joci pe server .... cum faci ?? iti iei o foaie si un pix si calculezi ? sau cum Eh?

Nu pe foaie imi scriu sunt mai destept k tine,dak nu stiai exista gametracker...si acolo poti sa te uit:)...:)check it!!!

Member since:February 2, 2009 Steam Rating:10 Playing time:41 hrs past 2 weeks...dak la asta te refereai!!!!
Sus
hacking
User Banat

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok Smile
Sus
ghemu
Elite

Data inscrierii: 07/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 7:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nwa.dodo a scris:
am vazut admini cu ore mai putine jucate...

si tu sti toate nickurile cu care joaca , sa zicem, un singur admin? Smile) is tare curioasa.

un nou joc : http://www.anno1777.com/index.php?i=10962

Respectati STAFF-u'
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Creative
Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sti noi mai jucam si cu alte nume ca intram undercouver sa va spionam Very Happy
nwa.dodo
Pwnd Boy

MesajTrimis: Mar Feb 09, 2010 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa dau nume nu are nici un rost,nu vreau sa fac nici un atac asupra nimenui!

PS:Astept,am timp:)!
Sus
v1ruSpaRx
CS Master

Data inscrierii: 03/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Feb 09, 2010 10:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tu zici ca e mult 200 de ore jucate pe server.Uitete aici si fa diferenta:

PisToLaruL 1014.1hr
v1ruSpaRx 789.58hr
loli 573.3hr
SeByMiK 606.03hr
Bobo 666.37hr

Sunt sigur ca mai sunt altii care sunt de foarte mult timp pe server,si inca nici nu au facut cerere de admin.Mai joaca si revino poate cand ajungi la 600hr..Bft!

http://picturionline.webs.com

sparx@playsystems.ro
Sus
VAX
Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Feb 09, 2010 10:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun,trebuia sa iau atitudine mai de mult .
Nwa.dodo,mai asteapta minimum 2 saptamani,DIN ACEST MOMENT,apoi revino cu o readucere aminte ca ai cerere de admin aflata in desfasurare,tot in acest topic ; nu crea altul pentru ca o sa-l sterg .
Pentru toti care ati postat offtopic,ati deraiat rau,nu ma intereseaza cine a inceput si,daca vreti sa va laudati care joaca mai mult pe playsystems,creati-va un topic la "Loc de dat cu capul" .
Absolut toate posturile aparute aici in urmatoarele saptamani care nu apartin moderatorilor forumului se vor lasa cu avertismente si cu stergerea lor .
O zi buna tuturor .
Sus
nwa.dodo
Pwnd Boy

MesajTrimis: Lun Mar 01, 2010 7:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna,am revenit dupa cum ne'am inteles!

HF!
Sus
Creative
Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Mar 02, 2010 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

revi din luna in luna ca sa stim ?
nwa.dodo
Pwnd Boy

MesajTrimis: Mar Mar 02, 2010 9:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

VAX a scris:
Bun,trebuia sa iau atitudine mai de mult .
Nwa.dodo,mai asteapta minimum 2 saptamani,DIN ACEST MOMENT,apoi revino cu o readucere aminte ca ai cerere de admin aflata in desfasurare,tot in acest topic ; nu crea altul pentru ca o sa-l sterg .

Scuzama atunci da asa mi s'o zis!HF
Sus
VAX
Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 4:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am revenit dupa 2 saptamani si 3 zile de stres .
Te rog sa astepti un raspuns definitiv din partea administratorilor serverului,mult succes !
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> PlaySystems Servers -> Cereri ADMIN Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum