Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Maps
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 28, 29, 30

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> CS 1.6 Public
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cobra
CS Master

Data inscrierii: 08/Iun/2008

MesajTrimis: Sam Feb 06, 2010 9:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am dat la vot harta , din cauza ca erau prea multi jucatori pentru a se juca awp_india. Am inteles numai erau oameni pe server , sa bagat harta india ,dar odata ce sa implut serverul , schimbi harta ca dak nu iar ies jucatorii. E o aberatie sa se joace 22 de jucatori pe awp_india.

Ultima modificare efectuata de catre Cobra la Sam Feb 06, 2010 9:45 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM
alheen
CS Master

Data inscrierii: 13/Iun/2007

MesajTrimis: Sam Feb 06, 2010 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

zici ca aveti admin de ieri.

22 de milioane de suporteri, 1 singura inima!

Pensionat

fostul user INFIDEL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FaKe
Forum Administrator

Data inscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Feb 06, 2010 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

india se joaca foarte bine 22, n-am idee care-i problema
Creative
Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Feb 07, 2010 12:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca se joaca si nu se goleste harta si e totul ok chiar daca e plin nu vad motivul de a schimba harta indiferent de ce harta e. Plus de alta voi cand sunteti mai multi admini nu vb pe admin_chat de harta sau una alta ? sa va intelegeti de ce decizie luati asupra hartii ?
VAX
Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Feb 07, 2010 3:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

No comment .
Lasa fake ca asa imi place si mie sa joc ka_roadwars_v2 si mai mereu mi-o schimbau,pana am invatat sa nu o mai bag pe server .
Asta e,sunteti membrii aceleiasi comunitati,aveti drepturi aproximativ egale,incercati sa va intelegeti fara suparari , certuri , etc .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
VAX
Forum Moderator

MesajTrimis: Vin Feb 12, 2010 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Goodchild,este inceput de weekend,sper sa iti faci nitel timp liber sa bagi fy_snow . Multumesc anticipat .
Sus
Sk8er
Elite

Data inscrierii: 09/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Feb 12, 2010 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai putea sa adaugi limita de rush la prodigy? Rolling Eyes
CS Master

Data inscrierii: 03/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Feb 12, 2010 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai sa jucam d2long 22 de playeri sau mai stiu io ce mapa..La bycastor nu vad problema sa se joace 22 dar la india? Shocked

Vax am cerut de foarte mult timp fy_snow dar nu stiu daca o sa fie pusa.Daca se mai poate cer si de_dust2x2.Danke

http://picturionline.webs.com

sparx@playsystems.ro
Sus
VAX
Forum Moderator

MesajTrimis: Vin Feb 12, 2010 8:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu virus , harta aia e ultraceruta de un an chiar , dar am reusit sa obtin o promisiune acum cateva zile .
Dar asta numai in limita timpului disponibil si a vointei administratorului .
Multumim anticipat , indiferent de ce va fi , pentru ca nu este o problema de viata si de moarte si poate fi amanata pe termen nedeterminat .
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> CS 1.6 Public Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Pagina 30 din 30

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum