Data inscrierii: 24/Feb/2008 Mesaje: 340 Locatie: In The Mix!
Trimis: Dum Ian 31, 2010 6:36 pm Titlul subiectului:
New : Revolution of music
Gen : Hardstyle
Nu prea va dati cu parerea in legatura cu melodiile
Accept pro & contra (ca sa stiu unde este bine si unde trebuie sa insist la melodii) _________________
Trimis: Dum Ian 31, 2010 9:33 pm Titlul subiectului:
DMX-raY a scris:
New : Revolution of music
Gen : Hardstyle
Nu prea va dati cu parerea in legatura cu melodiile
Accept pro & contra (ca sa stiu unde este bine si unde trebuie sa insist la melodii)
e destul de faina melodia.imi place ca e formata practic din 2 melodii si sunt delimitate de un refren scurt dar la sfarsit ar fi mers mai bine niste ritmuri mai alerte
Data inscrierii: 24/Feb/2008 Mesaje: 340 Locatie: In The Mix!
Trimis: Dum Ian 31, 2010 10:14 pm Titlul subiectului:
Structura melodiilor hardstyle aceea este,insa este track nu mix sau poate credeti altceva.Eu ce postez sunt creatii proprii,de la 0 de accea vreau sa aflu pareri (inclusiv voce,versuri) _________________
Data inscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 172 Locatie: Sibiu
Trimis: Lun Feb 01, 2010 6:35 pm Titlul subiectului:
2 Piese Tari
1
2
_________________ Working On:
Private | Funny Xmax Server [|| ------ ] 1o % |
Finish :
Public | Respawn Server [|||||||||] 1oo %|
Connect Cs2.PlaySystems.ro
Data inscrierii: 26/Mai/2008 Mesaje: 2147 Locatie: Sibiu
Trimis: Sam Feb 13, 2010 12:54 am Titlul subiectului:
Daca iti zic ca o am in calculator numai ca nu stiu cum se numeste ma crezi ? In cazul in care dau de ea iti spun, daca nu o sa iti zica altcineva pana atunci _________________ tRyAlways and NEVER !!! :X
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum