| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
h.deyu l33t
Data inscrierii: 09/Aug/2008 Mesaje: 55
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 11:17 am Titlul subiectului: Reclamatie virusparx |
|
|
Ma joc linistit pe server (nickul : Deyu ;x) , fara motiv incep sa primesc slayuri de la asa numitul admin virusparx . In fiecare runda primeam slay Tin sa mentionez ca nu am injurat nu am facut nimic nelalocul lui ! _________________ Am boala pe toata lumea , pot sa spun ca si pe mine ,
Ma iau in gura cu toti jegosii findca nu suport pe nimeni .
Fostul user Rotten Apple
Fostul user dZk |
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
heRbalife CS Master

Data inscrierii: 07/Dec/2008 Mesaje: 490 Locatie: Sibiu / Craiova
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma mir.
Ieri se certa cu Grinci ca maram el nu a mai avut reclamatie de mult , nu a trecut bine ziua aia si uite  _________________

fostul user BountY |
|
| Sus |
|
 |
h.deyu l33t
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Crede-ma ca ma enerveaza in fiecare zii , ne intalnim noi odata pe strada ... _________________ Am boala pe toata lumea , pot sa spun ca si pe mine ,
Fostul user Rotten Apple
Fostul user dZk |
|
| Sus |
|
 |
Creative Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008 Mesaje: 1718 Locatie: amnesia
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sti cv nu mam putut abtine vai ca mor rad cu lacrimi
viruse mai incet tata ce deja te abonezi la lista neagra  _________________ Ipod/Iphone/Ipad new Generation |
|
| Sus |
|
 |
v1ruSpaRx CS Master

Data inscrierii: 03/Iul/2007 Mesaje: 1180 Locatie: Sibiu/Kenya
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
De viata mea frate...sunteti cumva admini de va aflati aici?Voua nu am de ce sa va dau explicatii,Deyu ai primit slay pentru ca ti-am zis sa stai spec pana sa se uite sk8er la demo,tu tot intrai in joc.pana la urma te-am lasat ca nu o mai mers messu lui sk8er si nu o putut sa se uite la demo.Daca nu sunteti admini nu aveti ce cauta aici decat cel care o facut reclamatie.Voi nu vedeti ca numai aveti ce vorbi si gata,faceti reclamatii si va bagati in seama tot aiurea?No reply!
PS:Astept pareri la demo asta: http://www.easy-share.com/1909173952/dey.dem _________________
http://picturionline.webs.com
sparx@playsystems.ro |
|
| Sus |
|
 |
h.deyu l33t
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mi-ai explicat pe loc de ce ma tineai in slayuri . Adevarul e ca tu suferi cand e cineva mai bun ca tine ... _________________ Am boala pe toata lumea , pot sa spun ca si pe mine ,
Fostul user Rotten Apple
Fostul user dZk |
|
| Sus |
|
 |
dr4ke Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| v1ruSpaRx a scris: | De viata mea frate...sunteti cumva admini de va aflati aici?Voua nu am de ce sa va dau explicatii,Deyu ai primit slay pentru ca ti-am zis sa stai spec pana sa se uite sk8er la demo,tu tot intrai in joc.pana la urma te-am lasat ca nu o mai mers messu lui sk8er si nu o putut sa se uite la demo.Daca nu sunteti admini nu aveti ce cauta aici decat cel care o facut reclamatie.Voi nu vedeti ca numai aveti ce vorbi si gata,faceti reclamatii si va bagati in seama tot aiurea?No reply!
PS:Astept pareri la demo asta: http://www.easy-share.com/1909173952/dey.dem |
n-am prea inteles partea de sus care este cu rosu |
|
| Sus |
|
 |
Creative Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008 Mesaje: 1718 Locatie: amnesia
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
o cerut poate parerea unui exadmin ca deyu joaca de pe steam si sa fie sigur de ban _________________ Ipod/Iphone/Ipad new Generation |
|
| Sus |
|
 |
PisToLaruL Elite

Data inscrierii: 10/Dec/2008 Mesaje: 276
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prin asta imi da de inteles k nu stie sa dosebeasca un skill de cod,de pune pe alticineva sa isi dea cu parerea.
Trebuie tu sa iei o decizie nu altul in locul tau,prin asta dai dovada de incompetenta a adminului _________________ fostul user PisTolarul No COD |
|
| Sus |
|
 |
o2. CS Master

Data inscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 933 Locatie: Planet 51
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| PisToLaruL a scris: | Prin asta imi da de inteles k nu stie sa dosebeasca un skill de cod,de pune pe alticineva sa isi dea cu parerea.
Trebuie tu sa iei o decizie nu altul in locul tau,prin asta dai dovada de incompetenta a adminului |
Lasa Pisto, ca si voi adminii daca sunteti 2-3 pe server, si nu sunteti sigur ca Y e codat, mai chemati pe unu spectator sa se uite si el, toata lumea face asa, se practica inca de pe vremea mea. _________________
Don't worry, Be happY... Remember, It's Just a Game...! |
|
| Sus |
|
 |
PisToLaruL Elite

Data inscrierii: 10/Dec/2008 Mesaje: 276
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am chemat pe nimeni sa se uite daca are sau nu cod,sunt mai bazat pe mine si stiu sa ma descurc si singur,nam nevoiea a 2 admini in plus sa banez pe cineva.
Ps:Nu le-am gresit pana acuma nici la celor cu steam HF _________________ fostul user PisTolarul No COD |
|
| Sus |
|
 |
Grinch CS Master

Data inscrierii: 31/Oct/2009 Mesaje: 328 Locatie: Oradea
|
Trimis: Mie Feb 03, 2010 3:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| heRbalife a scris: | Nu ma mir.
Ieri se certa cu Grinci ca maram el nu a mai avut reclamatie de mult , nu a trecut bine ziua aia si uite  |
nu m-am certat cu nimeni, vb pt tine eu mi-am spus parerea. _________________
MAI JOACA ! HF ! |
|
| Sus |
|
 |
VAX Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 1236 Locatie: 0744180508
|
Trimis: Mie Feb 03, 2010 5:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Pistolaru si Cobra,invatati din postul asta :
| v1ruSpaRx a scris: | | Toti avem scapari,dar daca te uiti bine nu am mai avut reclamatie de mult.Ms oricum de sfat! |
si aduceti-va aminte unde si ce ati postat,unu ca nu a gresit inca fata de nimeni,unu ca nu a avut reclamatii pana acum,cine stie cum se intoarce roata ( dupa posturile voastre,trebuie sa va responsabilizez nitel ) ?
Greseala este omeneasca,Virus are doar 3 ani de stat ( din ce stiu eu,s-ar putea sa ma insel ) in Romania si poate ca inca nu stie sa se exprime cum trebuie ( cu toate ca scrie acolo clar,alb pe negru,ca a cerut sfatul altui jucator ) .
Oricum,fapta a fost facuta,Virus nu mai poate da inapoi de la ceea ce a scris si sper,spre binele lui,sa aiba o justificare buna .
Decizia e in mana lui Goodchild acum,hai sa nu mai aruncam cu piatra intr-un coleg aflat la ananghie .
Inca nu am descarcat demoul,o fac cand ajung acasa si revin cu un edit daca va fi cazul . |
|
| Sus |
|
 |
v1ruSpaRx CS Master

Data inscrierii: 03/Iul/2007 Mesaje: 1180 Locatie: Sibiu/Kenya
|
Trimis: Mie Feb 03, 2010 9:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Ms Vax de intelegere.Restu,daca credeti ca nu imi fac treaba cum trebuie de ce nu faceti o cerere de admin,daca primiti,foarte bine vedeti si voi cum e.Am mai spus un lucru,nu ai cum sa ii satisfaci pe toti,fiecare are pretentile lui 'chiar daca e si sarac'.Pistolaru am cerut parerea unui alt admin mai experimentat ca mine,ca sa nu fac anumite greseli ca in trecut.Daca tu esti mai bazat pe tine,bravo.Stii cum sta treaba?Altii care se cred mari si smcher,vorbesc pe forum gura mare si figuri,dc?Cand intra pe server sa fie el legea,sa poate vorbi cum vrea etc daca un admin il opreste vine cu reclamatie,deja nu vi-se cam pare ca sunteti prea copilaresc?Ti-am explicat Deyu de ce ti-am dat slay,trebuia sa stai spec pana clarificam treaba cu demo.La fel si cu cei care au de trimis ss-uri sau asa.De cand am reclamatie ca am dat ban aiurea,ca sa sariti toti asa?In fine,nu vreau sa ajung sa ma cert cu nimeni.Bft! _________________
http://picturionline.webs.com
sparx@playsystems.ro |
|
| Sus |
|
 |
DaNiKeSss Elite

Data inscrierii: 18/Dec/2006 Mesaje: 265 Locatie: pe pizda mati
|
Trimis: Vin Feb 05, 2010 3:01 am Titlul subiectului: |
|
|
hai ba ca faci reclamatie ca ai luat slay...slayuri ? fi om serios.. _________________ toate femeile ce plm, se cred neveste daca au stat o noapte dedesubt si doua peste
D. |
|
| Sus |
|
 |
|