Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Reclamatie virusparx

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> PlaySystems Servers -> Sugestii & Reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
h.deyu
l33t

Data inscrierii: 09/Aug/2008

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 11:17 am    Titlul subiectului: Reclamatie virusparx Raspunde cu citat (quote)

Ma joc linistit pe server (nickul : Deyu ;x) , fara motiv incep sa primesc slayuri de la asa numitul admin virusparx . In fiecare runda primeam slay Razz Tin sa mentionez ca nu am injurat nu am facut nimic nelalocul lui !

Fostul user Rotten Apple
Fostul user dZk
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
heRbalife
CS Master

Data inscrierii: 07/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 11:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ma mir.
Ieri se certa cu Grinci ca maram el nu a mai avut reclamatie de mult , nu a trecut bine ziua aia si uite Rolling Eyes

fostul user BountY
Sus
h.deyu
l33t

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crede-ma ca ma enerveaza in fiecare zii , ne intalnim noi odata pe strada ...

Fostul user Rotten Apple
Fostul user dZk
Sus
Creative
Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FNX a scris:
Mesaj sters

Sti cv nu mam putut abtine vai ca mor rad cu lacrimi w00t

On topic viruse mai incet tata ce deja te abonezi la lista neagra Sad
v1ruSpaRx
CS Master

Data inscrierii: 03/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De viata mea frate...sunteti cumva admini de va aflati aici?Voua nu am de ce sa va dau explicatii,Deyu ai primit slay pentru ca ti-am zis sa stai spec pana sa se uite sk8er la demo,tu tot intrai in joc.pana la urma te-am lasat ca nu o mai mers messu lui sk8er si nu o putut sa se uite la demo.Daca nu sunteti admini nu aveti ce cauta aici decat cel care o facut reclamatie.Voi nu vedeti ca numai aveti ce vorbi si gata,faceti reclamatii si va bagati in seama tot aiurea?No reply!

PS:Astept pareri la demo asta: http://www.easy-share.com/1909173952/dey.dem

http://picturionline.webs.com

sparx@playsystems.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
h.deyu
l33t

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mi-ai explicat pe loc de ce ma tineai in slayuri . Adevarul e ca tu suferi cand e cineva mai bun ca tine ...

Fostul user Rotten Apple
Fostul user dZk
Sus
dr4ke
Vizitator

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

v1ruSpaRx a scris:
De viata mea frate...sunteti cumva admini de va aflati aici?Voua nu am de ce sa va dau explicatii,Deyu ai primit slay pentru ca ti-am zis sa stai spec pana sa se uite sk8er la demo,tu tot intrai in joc.pana la urma te-am lasat ca nu o mai mers messu lui sk8er si nu o putut sa se uite la demo.Daca nu sunteti admini nu aveti ce cauta aici decat cel care o facut reclamatie.Voi nu vedeti ca numai aveti ce vorbi si gata,faceti reclamatii si va bagati in seama tot aiurea?No reply!

PS:Astept pareri la demo asta: http://www.easy-share.com/1909173952/dey.dem

n-am prea inteles partea de sus care este cu rosu
Sus
Creative
Forum Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o cerut poate parerea unui exadmin Very Happy ca deyu joaca de pe steam si sa fie sigur de ban
PisToLaruL
Elite

Data inscrierii: 10/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prin asta imi da de inteles k nu stie sa dosebeasca un skill de cod,de pune pe alticineva sa isi dea cu parerea.
Trebuie tu sa iei o decizie nu altul in locul tau,prin asta dai dovada de incompetenta a adminului
o2.
CS Master

Data inscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 5:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PisToLaruL a scris:
Prin asta imi da de inteles k nu stie sa dosebeasca un skill de cod,de pune pe alticineva sa isi dea cu parerea.
Trebuie tu sa iei o decizie nu altul in locul tau,prin asta dai dovada de incompetenta a adminului

Lasa Pisto, ca si voi adminii daca sunteti 2-3 pe server, si nu sunteti sigur ca Y e codat, mai chemati pe unu spectator sa se uite si el, toata lumea face asa, se practica inca de pe vremea mea.

Don't worry, Be happY...Remember, It's Just a Game...!
Sus
PisToLaruL
Elite

Data inscrierii: 10/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 8:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am chemat pe nimeni sa se uite daca are sau nu cod,sunt mai bazat pe mine si stiu sa ma descurc si singur,nam nevoiea a 2 admini in plus sa banez pe cineva.
Ps:Nu le-am gresit pana acuma nici la celor cu steam Wink HF
Grinch
CS Master

Data inscrierii: 31/Oct/2009

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2010 3:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

heRbalife a scris:
Nu ma mir.
Ieri se certa cu Grinci ca maram el nu a mai avut reclamatie de mult , nu a trecut bine ziua aia si uite Rolling Eyes

nu m-am certat cu nimeni, vb pt tine eu mi-am spus parerea.

MAI JOACA ! HF !
Sus
VAX
Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2010 5:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pistolaru si Cobra,invatati din postul asta :

v1ruSpaRx a scris:
Toti avem scapari,dar daca te uiti bine nu am mai avut reclamatie de mult.Ms oricum de sfat!

si aduceti-va aminte unde si ce ati postat,unu ca nu a gresit inca fata de nimeni,unu ca nu a avut reclamatii pana acum,cine stie cum se intoarce roata ( dupa posturile voastre,trebuie sa va responsabilizez nitel ) ?
Greseala este omeneasca,Virus are doar 3 ani de stat ( din ce stiu eu,s-ar putea sa ma insel ) in Romania si poate ca inca nu stie sa se exprime cum trebuie ( cu toate ca scrie acolo clar,alb pe negru,ca a cerut sfatul altui jucator ) .
Oricum,fapta a fost facuta,Virus nu mai poate da inapoi de la ceea ce a scris si sper,spre binele lui,sa aiba o justificare buna .
Decizia e in mana lui Goodchild acum,hai sa nu mai aruncam cu piatra intr-un coleg aflat la ananghie .
Inca nu am descarcat demoul,o fac cand ajung acasa si revin cu un edit daca va fi cazul .
Sus
v1ruSpaRx
CS Master

Data inscrierii: 03/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2010 9:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ms Vax de intelegere.Restu,daca credeti ca nu imi fac treaba cum trebuie de ce nu faceti o cerere de admin,daca primiti,foarte bine vedeti si voi cum e.Am mai spus un lucru,nu ai cum sa ii satisfaci pe toti,fiecare are pretentile lui 'chiar daca e si sarac'.Pistolaru am cerut parerea unui alt admin mai experimentat ca mine,ca sa nu fac anumite greseli ca in trecut.Daca tu esti mai bazat pe tine,bravo.Stii cum sta treaba?Altii care se cred mari si smcher,vorbesc pe forum gura mare si figuri,dc?Cand intra pe server sa fie el legea,sa poate vorbi cum vrea etc daca un admin il opreste vine cu reclamatie,deja nu vi-se cam pare ca sunteti prea copilaresc?Ti-am explicat Deyu de ce ti-am dat slay,trebuia sa stai spec pana clarificam treaba cu demo.La fel si cu cei care au de trimis ss-uri sau asa.De cand am reclamatie ca am dat ban aiurea,ca sa sariti toti asa?In fine,nu vreau sa ajung sa ma cert cu nimeni.Bft!

http://picturionline.webs.com

sparx@playsystems.ro
Sus
DaNiKeSss
Elite

Data inscrierii: 18/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 3:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai ba ca faci reclamatie ca ai luat slay...slayuri ? fi om serios..

D.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> PlaySystems Servers -> Sugestii & Reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum