Pagina de start a forumului PlaySystems PlaySystems
Play it your way

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Africa cup of nations
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> Discutii Generale -> Sport
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
VAX
Forum Moderator

Data inscrierii: 26/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Ian 25, 2010 1:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Angola-Ghana 0-1 -plictiseala generala .
Cote d'Ivoire 2-3 -90 de minute s-a cam dormit pe teren,apoi a fost o explozie,pacat de finalul stricat de tusier,la asemenea meci trebuiau si lovituri de la 11m.
Acum ce ziceti de Egipt-Algeria din nou ?
Chiar nu vad capabila pe Camerun de a face ceva in fata Egiptului,mai ales dupa cum au jucat tot turneul.
Si dincolo o sa tin cu Zambia pe fata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
eight
CS Master

Data inscrierii: 29/Apr/2008

MesajTrimis: Lun Ian 25, 2010 2:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deci nu se poate frateeeeeeeeee nu se poateee ... tusier ratat ... si o fo fault la drogba cat china fratee:|
Sus
PacaT
Ciumpalac

Data inscrierii: 12/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Ian 25, 2010 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PacaT de Cote d'Ivoire Sad era meciul lor azi manca camerun pe pita :X huAHHHHHHHHHHHHHH Egipt :X
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andy
CS Master

Data inscrierii: 26/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Ian 25, 2010 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A castigat Egipt cu 3-1 in fata Camerun-ului .. aproape ca isi pierde casa v1rus Sad

tRy Always and NEVER !!! :X
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
VAX
Forum Moderator

MesajTrimis: Lun Ian 25, 2010 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai Zambia . Favorita mea in acest turneu,si acum imi aduc aminte cand atacau bietii de ei si la 0-5 si incercau sa joace fotbal,acum 2 ani in fata Camerunului,mi-au ramas la suflet . Greu,dar nu imposibil .
Egipt invingea si fara greseala tusierului . Ramane principala candidata la titlu,dar si-a aratat limitele fizice in acest meci .
Si ce as mai fi vrut sa fi vazut acest meci comentat de Radu Banciu,va dati seama ce iesea ?
Sus
eight
CS Master

Data inscrierii: 29/Apr/2008

MesajTrimis: Mar Ian 26, 2010 1:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nigeria bate Zambia la penalty-uri ... loteria isi spune cuvantu! sa vedem mai departe!
Sus
d1sco.
CS Master

Data inscrierii: 24/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 8:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ghana 1 - 0 Nigeria

ce tzapa pt nigerieni... Twisted Evil astept o finala ghana egypt
Forum Moderator

MesajTrimis: Sam Ian 30, 2010 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diseara Nigeria - Algeria .
Bate Nigeria,nu o vad in stare pe Algeria sa se refaca moral dupa catastrofa din semifinala cu Egipt,plus ca are o gramada de suspendati .

Maine,nu imi ramane sa tin decat cu Egipt,dar va fi meci greu cu Ghana,care probabil se ca indrepta catre un 0-0 cu departajare la penaltyuri .

In turneu asta,mi-a placut foarte mult Zambia .
Sus
PacaT
Ciumpalac

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 9:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Haide Ghana 2-1 sau penality FOrtza GhanAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Sus
VAX
Forum Moderator

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 9:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tzapaaaaaaaaaaaaa !
A fost meciul Egipt-Ghana 1-0,a marcat Ghedo in minutul 85 .
Sus
PacaT
Ciumpalac

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

omg si o castigat cupa?:d
Sus
heRbalife
CS Master

Data inscrierii: 07/Dec/2008

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cupa
CAN ! Laughing Laughing

fostul user BountY
Sus
Cobra
CS Master

Data inscrierii: 08/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AM zis ca ia Egypt CAN de cand a inceput competitia , ca am vazut ca celelate nu se misca bine deloc. E a 3-a oara la rand cand Egypt e campioana Africii

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM
Andy
CS Master

Data inscrierii: 26/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Feb 01, 2010 1:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo lor desi era mai fain la penalty-uri Very Happy

tRy Always and NEVER !!! :X
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
VAX
Forum Moderator

MesajTrimis: Lun Feb 01, 2010 2:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am fost sigur dupa prima runda ca ia Egipt,Coasta de Fildes egoism total de la fundasi in sus,numai Drogba a mai pasat in fata CAND TREBUIA,Camerun - varza tocata in frunte cu Etoo,obositul sef al Cupei,Nigeria-noroc cu carul ca a ajuns acolo,la noroc ma refer la culoarul pe care l-a prins si ipostazele in care a jucat,Ghana,a crescut meci de meci,dar degeaba,Ghana este echipa cu aparearea cea mai solida din toata Africa,de asat a ajuns in finala.
Ganditi-va ce echipa de vis ar fi o echipa africana cu portarul Egiptului,apararea Ghanei,mijlocul Coastei de Azur si Drogba si Etoo in atatc si ORGANIZAREA IN TEREN a Egiptului. Material de campioana mondiala .
Sa vedem ce va fi peste 2 ani .
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului PlaySystems -> Discutii Generale -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum